Bemutatkozás


Kedves Ifjú pár!
Szeretettel köszöntöm Önöket abból az alkalomból,hogy megszületett a szándék miszerint házasságot kívánnak kötni!

Hogyan lettem vőfély?
Már gyermekkoromban nagyon szerettem a lakodalmak hangulatát, magával ragadott az a forgatag, aminek a menete, forgatókönyve még nem volt világos számomra csak egyszerűen élveztem és jól éreztem magam benne. Tátott szájjal figyeltem a vőfélyt ahogy beszélt és csak dőlt belőle a rigmus a rím. Akkor még nem gondoltam, hogy valaha is megszerzem a bátorságot, hogy kiálljak egy egész násznép elé, de a vágy a feladatra már megfogalmazódott bennem.

Felnőtt fejjel sikerült a gyermeki álmot megvalósítani, és kijelenthetem azon ritka emberek egyikének mondhatom magam,aki élvezi a feladatot, amellyel az Ifjú pár megbízza. Magaménak tudhatok egy olyan hivatást, ami valójában az egyik legszebb a világon. Részese lehetek két szerelmes ember legszebb napjának, és osztozhatom az egész vendégsereg örömében.

Legyen szó hagyományos vagy modern esküvőről szövegeim stílusát úgy alakítottam ki, hogy se az ifjú pár se a vendégek számára ne legyen sértő. Meggyőzödésem, hogy a vőfélynek úgy kell részt vennie a lakodalomban, hogy ne róla szóljon a nap hanem az ifjú párról. A vőfélynek és ceremóniamesternek ma már haladnia kell a korral, nem a régi idők szájíze szerint kell működnie. Kivéve természetesen, ha valakinek arra van igénye.

Ennek fényében alakítottam ki programomat, műsoromat, amit minden esetben egyeztetek a párral és figyelembe veszem az elképzeléseiket, illetve tiszteletben tartom azt. Az ország egész területén vállalom mind azt, amit Önök kérnek tőlem. Természetesen minden tippel, tanáccsal állok az Önök segítségére a szervezésben és a megfelelő szolgáltatók kiválasztásában.